ПРОЕКТ


Цел

Целта ни бе да изработим професионален и атрактивен уеб сайт с интуитивен и адаптивен дизайн, предстваящ услугите и бизнеса на клиента.

Основната дейност на дружеството е борба с вредителите, причиняващи и разпространяващи заразни заболявания при пълно спазване на изискванията за опазване на околната среда. ДЕЗИНСЕКТ ООД използва качествени дезинфектанти и биоцидни препарати притежаващи разрешение от Министерството на здравеопазването, като същите са производство на водещи световни компании.

Предизвикателства

Основните предизвикателства бяха да направим професионален и атрактивен уеб сайт с интуитивен и адаптивен дизайн, за по-добро потребителско преживяване и представяне на бизнеса на клиента. Успяхме да изпълним в срок поставените високи изисквания и очаквания от страна на клиента. Извършихме видеозаснемане и заснемане с дрон, фотосесии, създадохме уникални SVG анимации и видеа за уеб сайта. Създадохме профили на фирмата в социалните мрежи. Направихме рекламни кампании във Facebook и Google Ads, както и СЕО оптимизация.

Техники

СЕО
Дизайн
SVG
Видеозаснемане
Заснемане с дрон
Рекламни кампании
0
Дизайнери
0
Дни за изработка